Γενική Συνέλευση και Εκλογές

Η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου έγινε την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 στα Γραφεία του Σωματείου. Στη Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκε ο απολογισμός δράσης του απερχόμενου Δ.Σ. και διαβάστηκε η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής που εγκρίθηκαν ομόφωνα.

Στις εκλογές που ακολούθησαν ψήφισαν 61 ταμειακά εντάξει μέλη και εκλέχτηκαν σαν τακτικά μέλη του νέου Δ.Σ. οι Σπήλιος Πέτζας, Πέτρος Καλλίτσης, Αντώνης Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνος Αλεξανδρίδης, Χρύσα Βαμβακά, Δημήτρης Αντωνίου, Στρατής Πυρουνάκης, Θεοδόσης Πυρουνάκης και Πέπη Βατικιώτη και σαν αναπληρωματικά μέλη οι Σπύρος Ακτύπης, Στέλιος Γαβαλάς και Ρίτα Ζαμπάλου. Στην Εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι Αγγελική Γαβαλά, Ρόη Πυρουνάκη και Αντώνης Καλλίτσης.

Στην πρώτη συνεδρίασή του το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα με Πρόεδρο το Σπήλιο Πέτζα, Αντιπρόεδρο την Πέπη Βατικιώτη, Γενική Γραμματέα τη Χρύσα Βαμβακά, Ταμία το Στρατή Πυρουνάκη, Ειδικό Γραμματέα το Δημήτρη Αντωνίου, Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων το Θεοδόση Πυρουνάκη και Συμβούλους τους Κώστια Αλεξανδρίδη, Αντώνη Κωνσταντακόπουλο και Πέτρο Καλλίτση. Στις συνεδριάσεις συμμετέχουν τα αναπληρωματικά μέλη και πρώην μέλη του Δ.Σ.

Η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010 στις 21.00.

Οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. είναι ανοικτές για τα μέλη και τους εθελοντές που θέλουν να ακούσουν ή να προτείνουν κάτι.