Εθελοντές Κατασκήνωσης 2013

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των βιωματικών σεμιναρίων για τους εθελοντές. Τα σεμινάρια, που είχαν διάρκεια 20 ώρες, παρακολούθησαν περισσότεροι από 35 εθελοντές, στην πλειοψηφία τους νέοι που είχαν πολλά και ενδιαφέροντα να ακούσουν αλλά και να βελτιωθούν ατομικά και ομαδικά για να προσφέρουν πιο ουσιαστικά στα παιδιά της Κατασκήνωσης.

Ο δεύτερος κύκλος των σεμιναρίων που αφορά όλους τους εθελοντές της Κατασκήνωσης του 2013 θα γίνει 22 και 23 Ιουνίου με πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Την Πρωτομαγιά στην Κατασκήνωση όπου οι επιτροπές των εθελοντών παρουσίασαν τα παιδαγωγικά προγράμματα των Ομίλων δημιουργικής απασχόλησης ενώ άρχισαν οι εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων.

Οι Έλληνες εθελοντές θα πρέπει να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους για την φετινή Κατασκήνωση στον Πέτρο Καλλίτση μέχρι τις 31 Μαϊου 2013. Μιλήστε σε φίλες και φίλους (18-28 ετών που έχουν τελειώσει το Λύκειο) που θέλουν να ανέβουν ως εθελοντές στην Κατασκήνωση και πείτε τους να έρθουν σε επαφή μαζί μας.

Οι πρώτοι ξένοι εθελοντές της SCI, από την Ταϊβάν, την Πολωνία, την Ουκρανία, την Ισπανία  και την Γαλλία δήλωσαν ήδη συμμετοχή για τη φετινή Κατασκήνωση.