Χορηγίες- Λαχειοφόρος Αγορά

Χορηγίες

Μέσα στην οικονομική κρίση που διαρκεί οι χορηγίες έχουν μειωθεί δραματικά και ίσως η φετινή Κατασκήνωση να είναι η τελευταία αφού και το μικρό αποθεματικό μας θα εξαντληθεί για να καλυφθούν τα έξοδα της φιλοξενίας των παιδιών. Όμως κάποιοι βοηθούν ακόμα όσο μπορούν.
Το Κοινωφελές Ϊδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, για 7η συνεχόμενη χρονιά,  «υιοθέτησε» τη φιλοξενία παιδιών στις Κατασκηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά- Χαρούμενα Νιάτα χορηγώντας το ποσό των 5.000€.
Η ΟΛΠ Α.Ε., χάρις στο προσωπικό ενδιαφέρον του φίλου Γιώργου Ανωμερίτη, που είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της, θα μας χορηγήσει το ποσό των 5.000€.
Οι χορηγίες τροφίμων και υλικών πηγαίνουν σχετικά καλά. Ο Γιώργος Παναγόπουλος και άλλοι συνεργάτες της UNILEVER, ο Παναγιώτης Κουβάτσος και άλλοι συνεργάτες της NESTLE, η Δ.Μανωλαρος&ΥΙΟΙ, η ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ του Σοφοκλή Ψιλιανού, το Φαρμακείο του Σωτήρη Γρηγορόπουλου, η ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ, η ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ, η BINGO-TOTTIS, η MONDELEZ INTERNATIONAL και τα ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ είναι όσοι ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής. Σημαντική είναι η βοήθεια που προσφέρει η Οργάνωση ΔΕΣΜΟΣ (www.desmos.org) που μεσολαβεί για να προσφέρουν προϊόντα και άλλες ευαιρείες.  
Τα είδη και οι ποσότητες που απαιτούνται για τη δωρεάν φιλοξενία των 140 παιδιών αναφέρονται στο https://kataskinosi.gr/site/?page_id=776

Λαχειοφόρος αγορά 2014

Μια βασική πηγή εσόδων σε αυτή τη δύσκολη εποχή είναι το Λαχείο. Κυκλοφορούν 10.000 λαχνοί των 2€ και η κλήρωση των 50 πινάκων και των 50 βιβλίων θα γίνει στις 23 Ιουλίου 2014.
Όλοι οι εθελοντές και οι φίλοι είναι ανάγκη να κάνουν το καλύτερο και να διατεθούν όλοι οι Λαχνοί γιατί τα παιδιά είναι πολλά και χρήματα δεν υπάρχουν.
Όσοι θέλουν λαχνούς ας επικοινωνήσουν με κάποιο μέλος του Δ.Σ. ή με τα Γραφεία μας για να πάρουν μπλοκ και να τα προωθήσουν.