25η ‘Εκθεση Έργων Τέχνης και Λόγου

Η 25η Έκθεση Έργων Τέχνης και Λόγου πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων από 4 έως 15 Οκτωβρίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» στο Θησείο.
Εκτέθηκαν 113 έργα που παραχώρησαν 77 Ζωγράφοι, Χαράκτες και Γλύπτες και πολλά βιβλία που πρόσφεραν Συγγραφείς και Εκδοτικοί Οίκοι. Διατέθηκαν 14 έργα και αρκετά βιβλία.
Η Έκθεση είχε μεγάλη επιτυχία από αισθητική άποψη αφού το στήσιμό της επιμελήθηκε ο Κοσμήτορας της Σχολής Καλών Τεχνών Καθηγητής Άγγελος Αντωνόπουλος.
Ξεχωριστή ήταν η μουσική βραδιά που οργανώθηκε στις 7 Οκτωβρίου στα παλίσια της Έκθεσης. Ο Γιώργος Κοκκινάρης (κοντραμπάσο) και ο Γιώργος Μαλεφάκης (βιόλα) με τους περίτεχνους αυτοσχεδιασμούς τους ενθουσίασαν το ακροατήριο.
Στην προβολή της Έκθεσης από τα ΜΜΕ συνέβαλαν αποφασιστικά ο Σταύρος Διοσκουρίδης με το POPAGANDA, η Μαρία Τσώλη με ΤΟ ΒΗΜΑ, ο Θάνος Σαγιάς με την ΑΥΓΗ, ο Νικόλας Καμακάρης με τον ALPHA 989 και το Πορτοκαλί Αερόστατο με τον 24/7 88,6.
Μετά το τέλος της Έκθεσης τα έργα μεταφέρθηκαν και εκτίθενται στα Γραφεία μας (Χέυδεν 14) όπου μπορείτε απλά να τα δείτε ή να τα αγοράσετε για σας ή σαν δώρο σε καλούς σας φίλους.
Όλα τα έργα θα αναρτηθούν σύντομα στο site μας www.kataskinosi.gr

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInDigg thisShare on RedditShare on Tumblr