Χορηγίες τροφίμων και υλικών 2019

Η εταιρεία H.E.C. (Hellenic Environmental Center SA) μέσω των εκπροσώπων της Ανδρέα Καλλέργη και Αιμίλιου Βραχυπέδη διέθεσε ένα σημαντικό ποσό για την αγορά τροφίμων που είναι απαραίτητα για την άριστη σίτιση των παιδιών.
Οι χορηγίες τροφίμων και υλικών συνεχίζονται και πηγαίνουν σχετικά καλά. Μέχρι στιγμής ο Γιώργος Παναγόπουλος και άλλοι συνεργάτες της UNILEVER, ο Παναγιώτης Κουβάτσος και άλλοι συνεργάτες της NESTLE, η ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ του Σοφοκλή Ψιλιανού, η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΣΜΟΣ, ο Κώστας Διαμάντης, ο Στέλιος Ζαχαρίας, τα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΠΙΝΔΟΣ, η COCA COLA, η ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ, η EL BISCO, η ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕΚ, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Ι&Σ ΑΕΕ, η FRIESLAND, η ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, η ΗΛΙΟΣ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ, η BINGO-TOTTIS, οι ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, το Παντοπωλείο ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ ΔΙΑΚΟΜΗ, ο Χάρης Τζωρτζόπουλος, η 3 ΑΛΦΑ, η PLANET FRUITS ενώ οι φίλοι Κώστας Γκολογιάννης και Δημήτρης Τηνιακός ανέλαβαν να καλύψουν μεγάλο μέρος των δαπανών για τα καύσιμα.
Ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, χάρις στο διαρκές προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου Γιώργου Τσουκαλά, έχει προσφέρει εξοπλισμό και υλικά.
Μπορείτε να δείτε τα τρόφιμα και τα υλικά που χρειαζόμαστε στη σελίδα
http://www.kataskinosi.gr/?page_id=776 και να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλετε e-mail.