ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ και ΠΑΛΙΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Afissa synantisis Mikrokosmos2014_high_quality_versionΠαρασκευή 4 Απριλίου 2014!

Σημειώστε αυτή τη μέρα γιατί… …στον κινηματογράφο “Μικρόκοσμος”, Συγγρού 106 , θα γίνει η συνάντηση των Νέων και Παλιών Εθελοντών για φέτος!

Κάθε χρόνο, λίγο πριν μπούμε στην τελική ευθεία για την Κατασκήνωση, παλιοί και νέοι εθελοντές συναντιόμαστε για να γνωριστούμε, να δούμε φωτογραφίες από πρόσφατες Κατασκηνώσεις και να μιλήσουμε για όσα κάνουμε και όσα πρόκειται να συμβούν τους επόμενους μήνες για να γίνει μια ακόμα όμορφη και ποιοτική Κατασκήνωση.

Σκεφτείτε ποιος φίλος ή φίλη, γνωστός ή γνωστή, συμφοιτητής ή συμφοιτήτρια ταιριάζει στην κατασκηνωτική μας παρέα και φέρτε τον για να μας γνωρίσει και να τον γνωρίσουμε!

Εκτός από την καλή παρέα, τη διασκέδαση και την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί πιο χαλαρά, θα μιλήσουμε με τους νέους για το τι προσπαθούμε να κάνουμε το καλοκαίρι στην Κατασκήνωση και θα δούμε φωτογραφίες.

Ο χώρος έχει παραχωρηθεί ευγενικά από την MIKROKOSMOS Entertainment Ltd και έχουν κανονιστεί πολύ φιλικές τιμές για τα ποτά μος (ποτό 4€, μπύρα μεγάλη 2,5€, μπύρα μικρή 1,5€).

Μη λείψει κανείς… θα είμαστε όλοι εκεί!

Κοινοποιήστε την πρόσκληση αυτή και σε άλλους και στείλτε τους και ένα μήνυμα για να το θυμηθούν.

Σας περιμένουμε με χαρά