Συνεστίαση φίλων και Στελεχών

sinestiasi-afisa-2014

Μετά

Στις 15 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ στην Ελευσίνα, πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε χρόνο, η Συνεστίαση των Φίλων και των Εθελοντών των Κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν 170 φίλοι και εθελοντές που είχαν την ευκαιρία να εγκαταλείψουν της εσωστρέφεια και τη μιζέρια της εποχής και να βρεθούν μαζί κάνοντας κάτι θετικό, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στη φιλοξενία των παιδιών, και περνώντας όμορφα. Ανάμεσά τους ο Καθηγητής του ΕΜΠ Δημήτρης Παπαντώνης και πολλά εξέχοντα μέλη της κοινωνίας της Ελευσίνας.

Πολλές μικρές παρέες ενώθηκαν σε μια μεγάλη, απόλαυσαν το φαγητό, κουβέντιασαν αλλά και τραγούδησαν και χόρεψαν με όσα έπαιζαν ο Νίκος Ναούμης με το μπουζούκι του, η Ελένη Φίλιππα με το σαντούρι της και ο Χάρης Γιαχνής με την κιθάρα του.

Πριν

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ στην Ελευσίνα, θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, η Συνεστίαση των Φίλων και των Εθελοντών των Κατασκηνώσεων Χαρούμενα Παιδιά-Χαρούμενα Νιάτα.

Μπορεί η συνεστίαση μην έχει πια τα έσοδα που είχε παλιότερα, δεν παύει όμως να είναι μια ευκαιρία να συναντηθούν άνθρωποι που αγαπούν τα παιδιά και εκτιμούν τη δουλειά που γίνεται γι΄ αυτά στην Κατασκήνωση. Φίλου και εθελοντές θα εγκαταλείψουν της εσωστρέφεια και τη μιζέρια της εποχής και θα βρεθούν μαζί κάνοντας κάτι θετικό και περνώντας καλά.

 Δημιουργήστε λοιπόν την μικρή σας παρέα και ελάτε να ενωθείτε με τις άλλες που θα είναι εκεί σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, καλή διάθεση και κέφι.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 20€ ενώ για άνεργους και φοιτητές 15€.

Για να πάρετε προσκλήσεις επικοινωνήστε με τη Χρύσα Βαμβακά, τον Τιμολέοντα Χατζηβασιλείου και το Δημήτρη Αντωνίου ή αφήστε μήνυμα στα Γραφεία μας.