Χορηγίες και Λαχειοφόρος αγορά 2018

Η Κατασκήνωση ήταν εξαιρετική για μικρούς και μεγάλους και τα παιδιά έφυγαν χορτάτα και πολύ χαρούμενα. Οι Έλληνες και ξένοι εθελοντές πρόσφεραν με κέφι και ποιότητα τις καλές τους υπηρεσίες όμως στα οικονομικά τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα.
Αν δεν υπάρξουν άμεσα μεγάλοι χορηγοί η Κατασκήνωση δεν θα γίνεται και τα παιδιά θα μένουν το καλοκαίρι πεινασμένα στις ζεστές και στενόχωρες κατοικίες τους ή στα Ιδρύματα.
Το Δ.Σ. θέλει να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες του στους μεγάλους χορηγούς του 2018 που ενίσχυσαν τις προσπάθειές μας με ποσά άνω των 3.000€. Αυτοί ήταν το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ.ΛΑΤΣΗ, o κ. Γιάννης Πολυχρονόπουλος της POLYECO και ένας μεγάλος μας φίλος που για πολλά χρόνια μας ενισχύει με σημαντικά ποσά αλλά δεν επιθυμεί να κοινοποιείται το όνομά του. Ελπίζουμε ότι και την επόμενη χρονιά θα είναι όλοι συμπαραστάτες των προσπαθειών μας.
Το Λαχείο 2018 που ήταν σε κυκλοφορία μόλις 15 μέρες πήγε μέτρια και κινήθηκε στα περσινά επίπεδα. Διατέθηκαν περίπου 5.400 λαχνοί και εισπράχτηκαν σχεδόν 10.800€.
Ας έχουμε όλοι στο μυαλό μας ότι οποιοδήποτε ποσό, ακόμα και φαινομενικά ασήμαντο, είναι χρήσιμο για όσα γίνονται για τα παιδιά μας.

Print Friendly, PDF & Email