Χορηγίες

Μέσα στην οικονομική κρίση που διαρκεί, οι χορηγίες έχουν μειωθεί δραματικά και ίσως η φετινή Κατασκήνωση να είναι από τις τελευταίες αφού το μικρό αποθεματικό μας θα εξαντληθεί για να καλυφθούν τα έξοδα της φιλοξενίας των παιδιών. Όμως κάποιοι, φίλοι και ενισχυτές από τα παλιά, βοηθούν ακόμα όσο μπορούν.
Δύο φίλοι που για πολλά χρόνια μας ενισχύουν με σημαντικά ποσά αλλά δεν επιθυμούν να κοινοποιείται το όνομά τους είναι και τούτη τη χρονιά μεγάλοι υποστηρικτές των προσπαθειών μας.
Το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ.ΛΑΤΣΗ για 10η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των προσπαθειών μας αφού μας χορήγησε το ποσό των 5.000€ για την κάλυψη εξόδων φιλοξενίας των παιδιών.

Οι χορηγίες τροφίμων και υλικών συνεχίζονται και πηγαίνουν σχετικά καλά. Μέχρι στιγμής ο Γιώργος Παναγόπουλος και άλλοι συνεργάτες της UNILEVER, ο Παναγιώτης Κουβάτσος και άλλοι συνεργάτες της NESTLE, η ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ του Σοφοκλή Ψιλιανού, ο Κώστας Διαμάντης, ο Στέλιος Ζαχαρίας, η COCA COLA, η ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ, η  EL BISCO, η ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΑΕΒΕΚ, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Ι&Σ ΑΕΕ, η FRIESLAND, η ΕΛΕΓΚΑ, η ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΙΚΙΖΑΣ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, η ΗΛΙΟΣ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ, η BINGO-TOTTIS, οι ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, η GREEN COLA και ο ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ χάρις στο προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου Γιώργου Τσουκαλά, έχουν προσφέρει τρόφιμα και υλικά.
Σημαντική είναι η βοήθεια που προσφέρει η Οργάνωση ΔΕΣΜΟΣ (www.desmos.org) που συγκέντρωσε τρόφιμα και υλικά για να τα στείλει στην Κατασκήνωση.
Μπορείτε να δείτε τα τρόφιμα και τα υλικά που χρειαζόμαστε στη σελίδα
https://kataskinosi.gr/?page_id=776 και να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλετε e-mail.