Εθελοντές και Σεμινάρια 2020

Σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο όλα γίνονται μόνο από εθελοντές!
Δεν θα γίνει καμμιά δαπάνη για υλικές ανταμοιβές ανθρώπων!

Από τους περισσότερους από 100 ενεργούς εθελοντές μας οι περισσότεροι ανταποκρίθηκαν θετικά στη πρόσκλησή μας να βοηθήσουν και φέτος, ενώ ξένοι εθελοντές θα υπάρχουν αλλά μόνο αυτοί που ζουν χρόνια στην Ελλάδα. Δυστυχώς δεν μπορούν να είναι όλοι αφού τα πήγαινε-έλα πρέπει να περιοριστούν.
Η Οργανωτική συνάντηση των εθελοντών του 2020 όπου θα ανακοινωθούν από τον Διευθυντή της Κατασκήνωσης Πέτρο Καλλίτση οι ρόλοι που καθένας θα έχει στην Κατασκήνωση και θα αποφασιστεί το θέμα των κραυγών, θα γίνει την Παρασκευή 3 Ιουλίου σε ώρα και χρόνο που θα καθοριστεί σύντομα.
Το Σάββατο 27 Ιουνίου έγινε διαδικτυακά σεμινάριο για ιατρικά θέματα και θέματα προστασίας από την πανδημία από την παιδίατρό μας Δρ. Ειρήνη Σπυριδάκη.
Την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 19.30 στα Γραφεία θα γίνει το ενημερωτικό σεμινάριο μόνο για τους εθελοντές που θα έρθουν για πρώτη φορά στην Κατασκήνωση.
Η προκατασκηνωτική θα γίνει από 8 έως 12 Ιουλίου ώστε τα απογεύματα Σαββάτου 11 Ιουλίου και Κυριακής 12 Ιουλίου να γίνουν σεμινάρια και συναντήσεις για τη λειτουργία της φετινής Κατασκήνωσης που θα παρακολουθήσουν όλοι οι εθελοντές της.
Τροποποιούνται τα προγράμματα των επιμέρους ωρών του προγράμματος που δεν αλλάζει όπως δεν αλλάζουν και οι παιδαγωγικοί στόχοι για την ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών.
Κάνουμε ότι πρέπει για να είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε με στόχους και ασφάλεια τα παιδιά στην Κατασκήνωση.
Διαρκής ενημέρωση των εθελοντών στο site μας αλλά και στο facebook:
https://www.facebook.com/groups/8327554133/

Print Friendly, PDF & Email