Περιοδικό ΘΡΟΪΣΜΑ τεύχος 20

Το 1997 εκδόθηκε το πρώτο τεύχος του περιοδικού ΘΡΟΙΣΜΑ. Από τότε, κάθε χρόνο εκδίδεται ένα τεύχος του με θέματα από το θέατρο, τον κινηματογράφο, το βιβλίο, τα εικαστικά, το περιβάλλον και τα παιδαγωγικά θέματα ενώ πλούσιες είναι οι αναφορές στη δράση των 100 Ελλήνων και ξένων εθελοντών μας. Φέτος εκδόθηκε το 20ο τεύχος που περιλαμβάνει και αναφορές σε όσα έγιναν, σε αυτή την εικοσαετία.
Η σπουδαία συγγραφέας Μάρω Δούκα σε μια εξαιρετική συνέντευξη μιλά για τα έργα της και τη σημερινή κοινωνικοπολιτική κατάσταση στη χώρα μας, ενώ ο Κώστας Κωνσταντάτος των Encardia στη δική του απολαυστική συνέντευξη αναφέρεται στη δημιουργία και τη μουσική του συγκροτήματος αλλά και στην επίδραση της μουσικής στους λαούς και ιδιαίτερα στα παιδιά.
Στο νέο τεύχος του Θροϊσματος, παρουσιάζονται οι δράσεις των εθελοντών τους χειμερινούς μήνες με το Καραβάνι Τέχνης και Αλληλεγγύης, μια μετακινούμενη μονάδα ψυχοκοινωνικής στήριξης παιδιών, και κυρίως οι συντονισμένες παιδαγωγικές ενέργειες που γίνονται για τα 140 παιδιά που φιλοξενούνται δωρεάν στις κατασκηνώσεις τα καλοκαίρια.
Το περιοδικό ταχυδρομήθηκε σε 1300 παραλήπτες κι αν το θέλετε και εσείς επικοινωνήστε με τα Γραφεία μας για να σας το στείλουμε.
Μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό και on line στο www.kataskinosi.gr

Τελευταίο τεύχος περιοδικού “θροϊσμα” – Τεύχος #22